A legjobb ajándék szülinapra

Ahogy egyre haladnak az évek, egyre inkább rádöbbenek arra, hogy igaz az a mondás, miszerint a hétköznapok mellett szükségünk van ünnepnapokra is ebbe a rohanó világban. Időnként meg kell állnunk, le kell lassulnunk, sokkal több figyelmet kell szentelnünk szeretteinkre, barátainkra, önmagunkra.

Erre legmegfelelőbb alkalmak a születésnapok. Nagyon szeretem ezeket az összejöveteleket, jeles napokat. Bár nem kis fáradságot, szervező készséget, szinte már-már varázslatot igényel az, hogy mindenki, akit szeretnénk, meg tudjon jelenni a kijelölt napon és helyen, mégis megér minden utána járást, talpalást.

Részben könnyebb is napjainkban ez a szervezés, de részben nehezebb is, mint néhány évvel ezelőtt.

Könnyebb, mert a közösségi oldalak és az okos telefonok által sokkal könnyebben, valamint gyorsabban, szinte pillanatok alatt el tudjuk érni egymást, nem úgy, mint régebben, így gyorsabban megfordul az időszerű hírek.

Viszont sokkal lassabb is egyben, mert felgyorsult életet élünk. Mindenkinek minden pillanat be van táblázva, szinte semmire nem érünk rá, mert sokkal több időt töltünk munkahelyeinken, na és a férfiak, nők egyaránt elfoglaltak. Ezért már előre be kell terveznünk a szervezést megelőzően, hogy ez egyszeri nekifutással sosem eredményes, egy időpont soha nem fog megfelelni mindenkinek.

A szervezéshez szorosan hozzátartozik az ajándék kiválasztása is. Ez azért sem egyszerű, mert mindig személyre szabott, emlékezetes ajándékokat keresünk. Így esett a választás az utolsó születésnaposunk, unokatestvérünk ajándékaként a Levendula vászonkép megrendelésére, mivel nagyon kedveli a levendulát minden formában: a szárított virágokat illat párnákba, az élő virágokat vázába, a levendula töveket a kertben dísznövényként, vagy akár a belőlük készített piperecikkeket, dísztárgyakat.

Boldog születésnapot, drága unokatestvérünk. Reméljük, annyira örülsz az ajándéknak, mint amilyen szeretettel választottuk ki Számodra.