Az új munkahelyem legnagyobb kihívása

Amikor az ember belekényelmesedik a helyzetébe, és igazság szerint azon veszi észre magát, hogy nem nagyon lelkesíti semmi, nem igazán jelent kihívást számára semmi sem az életben, és egyhangú lett szinte minden, akkor én úgy gondolom, hogy azonnal változtatni kell, mert nagy veszélye van a kiégésnek és a depressziónak, amit sokkal könnyebb megelőzni, mint aztán kimászni belőle. Amikor én először éreztem magamon, hogy nem igazán érzem jól magam a munkahelyemen annak tekintetében, hogy a karrierem teljesen stagnál, csak a kollégák tartanak szinte ott, és persze az, hogy nagyon jól érzem magam, mert a megbecsülés és a vállalati hangulat mindig is nagyon jó volt, csak sajnos már a fejlődést nem biztosította számomra a hely, akkor nézelődni kezdtem.

Mindig is szerettem volna kipróbálni magam vezetőként, de azért az ügyvezetői széket biztosan nem mertem volna sehol sem elfoglalni, ezért egy étterem vezetését vállaltam el. Persze rengeteg újdonság volt a területen, ami kifejezetten jót tett nekem, és én még a covid válság előtt kitaláltam, hogy mi lenne, ha csinálnánk egy oldalt, ahol az emberek tudnának rendelni és kiszállítással gyorsan kézhez is kapnák az ebédjüket. Tudtam jól, hogy rengeteg olyan ember fog rendelni, aki szívesen fogyasztana nálunk ebédet, és nem feltétlenül csak vacsorázni térne be hozzánk, de sajnos nincs ideje ebédidőben kilátogatni hozzánk.

A gondolatom beigazolódott, de persze addig, hogy egy üzemelő weboldalunk legyen iszonyatosan sokat kellett dolgoznom. Legfőképp az ételfotózás okozott nehézséget, hiszen tudom jól, hogy egy ilyen oldalra profi képek kellenek, mert máshogy egészen egyszerűen nincs értelme, de nagyon nehezen találtam tökéletes szakembert a feladat ellátására. Hála a jó égnek aztán rátaláltam a fotoda  csapatára, akik profin és igazán gyönyörű eredménnyel valósították meg az elképzeléseinket, amiért azt gondolom örökké hálásak leszek nekik.