Csak a legjobbakkal elégedj meg

A mai kor emberét legjobban az időhiány és a döntés nehézsége jellemzi. Miért is alakulhat ez így? Egyrészt igyekszünk a tökéletes életet élni, és a tökéletes életet biztosítani a gyerekeink és a családunk számára. Nem elégszünk meg szinte semmivel. Mindig vannak új kihívások és új vágyak, melyek még több munkát, időt és energiát kívánnak, így egyrészt szétaprózzuk a napot, másrészt csökkentjük a szabadidő élvezetét. Persze ez a modern és felgyorsult világ megkövetel dolgokat. Egyrészt megfelelő karriert kíván már manapság magának minden nő, de emellett családanya is szeretne lenni, és jó szülő. Persze jó feleség is kell hogy legyen és emellett gyönyörű nő. Ezek közül bármelyik egy teljes embert kívánna, de a mai kor női típusa és ideálja megpróbálja ezeket mind abszolválni. Ehhez persze ma már rengeteg fortély és segítség áll rendelkezésére, amelyekből ha jól válogat még boldog is lehet mindamellett, hogy eléri a kitűzött célokat.

Természetesen minden olyan dolog segítség, ami modern és ami gyorsítja a munkát, a haladást, a tanulást és így tovább. Van azonban egy olyan tényező is, amit egyesek észrevesznek és használnak, mások pedig nem, és ők általában el is buknak sokszor a feladatok alatt. Ez a titok pedig nem más, mint hogy minden tekintetben, még a legkisebbnek tűnő feladatban is csak a maximális eredményekkel és a tökéletes szolgáltatással, a tökéletes csapattal elégszik meg. Egy ilyen célokkal rendelkező nő ugyanis nem engedheti meg magának hogy hibázzon és bármit is újra kezdjen, hogy bármire dupla időt fecséreljen. Ezért neki muszáj jól választania.

Én például legutóbb iphone szerviz csapatot kerestem és bizony addig kérdezősködtem és keresgéltem, még nem találtam meg az iszereles csapatát, akikről csupa jó hírt és eredményt hallottam, és akikben biztos voltam, hogy vigyáznak a készülékemre és az adatokra is a szerelés során. Nem is kellett csalódnom. Csak ajánlani tudom őket bárki számára akinek a telefonja javításra szorul. Biztos vagyok benne hogy nem fogja megbánni senki sem aki őket választja.